Maak kennis met Huub Markslag

Een jonge accountant met een passie voor cijfers én voor ondernemers. Hij werkt samen met specialisten die net zo flexibel en betrokken zijn als hij. Huub is van Twentse bodem en een nuchtere accountant en adviseur.

“Wij kijken graag mee in uw bedrijf. Wij maken het ondernemers allereerst gemakkelijker door digitalisering. Maar daarna draait het om de interpretatie van de cijfers én de weg naar groei en succesvol ondernemen.”

Deskundig en betrokken

Huub is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA). Dit betekent dat kwaliteit, deskundigheid en zorgvuldigheid geborgd zijn. Niet alleen vanuit de NBA maar ook door zijn ervaring, inzet en persoonlijkheid. Huub heeft inmiddels 12 jaar ervaring opgedaan bij grotere accountantskantoren en werkt voor en met ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

  • Een betrokken en bekwaam adviseur
  • Een nuchtere accountant die verder kijkt

Samenwerking

We kunnen in deze tijd niet zonder kennis delen en elkaar versterken als het gaat om specialismen. Markslag Accountants werkt samen in een professioneel netwerk van gerenommeerde en innovatieve softwareleveranciers, fiscalisten, HR-adviseur en een loonservice voor professionele verwerking van salarisadministratie.

“Een open communicatie met onze klanten en ondernemers werkt het beste!”